طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی تبریز در عید نوروز 96

طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی تبریز در عید نوروز 96

آموزش و روش تهیه شیرینی پیچ انگشتی تبریز در عید نوروز 96 را در دنیای شیرینی پزی سایت دیلی مشاهده نمایید.

 

مواد لازم

زرده تخم مرغ بزرگ: دو عدد

پودر قند: ۱۸۰ گرم

گردوی خرد شده: ۲/۳ پیمانه

وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

پسته: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه وانیل و پودر قند با همزن به مدت چهار دقیقه می‌زنیم تا پف كند و كرم رنگ شود. گردو را خیلی ریز خرد كرده، به مواد افزوده و با لیسك مخلوط می‌كنیم. روی سینی فر كاغذ روغنی قرار داده، از مواد آماده به كمك قاشق روی آن با فاصله می‌ریزیم. پسته را می‌توان به صورت پودر یا خیلی ریز شده، روی شیرینی‌ها بپاشیم.

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها پف كرده و بپزند. بعد از خنك شدن، شیرینی‌ها را از روی كاغذ روغنی برداشته، در ظرف چیده و سرو می‌كنیم.

نکات

مقدار گردو را می توان در صورت تمایل بیشتر كرد.

در فر نباید به هیچ عنوان مابین پخت باز شود.

طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی تبریز در عید نوروز 96

مطالعه بیشتر

دسته‌بندی نشده
65 بازدید